Nieuws

‘Immers wordt eerste aankoop Koeman bij Southampton’

on

Niet Graziano Pellè, maar Lex Immers wordt de eerste speler van Feyenoord die Ronald Koeman achterna reist naar Engeland. Dat opmerkelijke nieuws komt zondagavond uit Den Haag.

Het is John van Zweden die op Twitter meldt dat Immers de eerste aankoop van Koeman bij Southampton wordt. ‘Op zeker’, schrijft de Haagse behangkoning, die groot fan is van ADO Den Haag, de vorige club van Immers. Van Zweden heeft tevens een vinger in de pap bij Swansea City, waarvan hij mede-eigenaar is.

Koeman staat op het punt om aangesteld te worden als manager van Southampton. Zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior bevestigde zondag tevens dat Erwin Koeman bij de Premier League-club in beeld is. Het is de bedoeling dat de bij RKC Waalwijk vertrokken coach de assistent-trainer van zijn jongere broertje wordt.

De 28-jarige Immers, die in 64 wedstrijden voor Feyenoord 24 keer scoorde, liet zaterdag nog optekenen dat hij Feyenoord in principe trouw blijft. “Als er een grote club komt die een exorbitant bedrag neerlegt zullen zowel de club als ik daar wel even over nadenken. Maar ik wil gewoon bij Feyenoord blijven en Champions League spelen”, zei hij.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140615-213107-77467004.jpg

You must be logged in to post a comment Login