Nieuws

Immers vraagt zich af of ambitie wel realistisch is

on

Jens Toornstra en Lex Immers, het zijn twee tegenpolen die elkaar goed liggen. Na de mooie avonturen die het duo bij ADO Den Haag beleefde, zijn de voetballers nu elkaars concurrenten op het drukbezette middenveld van Feyenoord. “Maar zo voel ik het met Jens helemaal niet. We kunnen namelijk ook perfect samenspelen”, zegt Immers.

Ook Toornstra maakt zich nog niet druk om de concurrentie en een mogelijk gebrek aan speeltijd. “Er lopen veel goede middenvelders rond, waardoor de trainer allerlei opties heeft”, begint hij in Voetbal International. “Ach, we zien het wel, er komen ook veel wedstrijden aan met Europees voetbal, beker, competitie.”

In het dubbelinterview benadrukt Immers het belang van een brede selectie. “Helemaal nu de verwachtingen hooggespannen zijn”, zegt de Hagenaar, die daar ook graag wel iets over wil zeggen. “Er wordt over een kampioenschap gepraat, over een mooi seizoen in Europa. Ik weet niet of dat nu allemaal al realistisch is.”

“Begrijp me niet verkeerd: ik vind het goed dat je zoiets uitspreekt, maar dan moet je er wel vol voor gaan. We hebben veel goede middenvelders, maar hebben achterin natuurlijk wel heel veel ingeleverd met het vertrek van Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi. Dat vang je niet zomaar even op”, aldus Immers.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7852.PNG

You must be logged in to post a comment Login