Nieuws

Immers verwacht dit weekend geen geel-groene deur

on

Lex Immers kwam de afgelopen dagen vooral in het nieuws vanwege geruchten over Engelse interesse, maar hijzelf richt zich naar eigen zeggen vooral op de komende wedstrijd met Feyenoord.

En dat is er niet zomaar één: het is een weerzien met jeugdliefde en voormalig werkgever ADO Den Haag. De groen-gelen komen zondagmiddag op bezoek in De Kuip. Dat betekende vorig seizoen dat fans van de Hofstedelingen nog de deur van Immers groen-geel hadden geverfd.

“Ik verwacht niet heel veel meer van die jongens. Het is altijd een bijzondere wedstrijd, maar het is nu Feyenoord – ADO en geen ADO – Feyenoord”, zegt Immers voor de camera van Telesport. “We spelen nu dus thuis en ik verwacht geen gekke dingen meer.”

Verder gaat de middenvelder in op de Chinese overname van ADO. “In het begin maakte ik mij wel een beetje zorgen over de club, wat daar allemaal ging gebeuren.. Nu zie je dat de RvC is weggestuurd. Maar als je dan vanochtend de krant openslaat en leest dan Meneer Wang bezig is met echte Haagse mensen bij de club te gaan betrekken, dan geeft je dat een duwtje de goede richting in qua gevoel”, besluit Immers.

Bron: Soccernews.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login