Nieuws

Immers tevreden als Feyenoord derde wordt 

on

Lex Immers is tevreden als Feyenoord het huidige seizoen weet af te sluiten als nummer drie van de Eredivisie. Zijn rol bij het pakken van die derde plaats is anders dan bij de tweede plaats van vorig seizoen, dat voelt Immers zelf ook.

“Ik heb me dit seizoen niet echt kunnen onderscheiden”, zegt Immers in het supportersmagazine Hand in hand. “Omdat ik dit seizoen iets meer aangepast speel. Vorig jaar stond ik pas naast Pellè en was het spelsysteem anders. Nu spelen we toch veel behoudender en heb ik een andere rol in het team, wat meer terughoudend.”

Immers is tevreden als Feyenoord het seizoen als nummer drie kan eindigen. “Ik weet dat de supporters daar misschien anders over denken, maar het is de realiteit. In de wetenschap dat de nummers één en twee dit jaar geen punten hebben laten liggen en dat wij sinds jaren lang hebben gepresteerd in Europees verband. Dan hebben wij het met dit relatief jonge en deels onervaren team gewoon goed gedaan.”

De aanvallende middenvelder speelt vanaf komende zomer onder Gionvanni van Bronckhorst, hij staat daar positief tegenover. “Iedereen heeft het veel te snel over een gok die Feyenoord neemt, maar dat geldt voor iedereen in het trainersvak, jong of oud. Gio kent de club en heeft een indrukwekkende staat van dienst. Misschien komen er juist spelers naar de Kuip die anders nooit zouden komen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login