Nieuws

Immers roept Feyenoord op: “En nu ook thuis weer eens winnen”

on

Lex Immers kan niet wachten totdat Feyenoord weer een thuiswedstrijd mag spelen. De middenvelder won zaterdag met 0-4 bij Go Ahead Eagles, maar won thuis nog geen wedstrijd in de Eredivisie. Komende week nemen de Rotterdammers het op tegen Standard Luik en FC Groningen, Immers wil dan eindelijk weer winnen.

“Na afloop van de overwinning was er een grote opluchting, je zag dat er bij veel jongens een last van de schouders gleed. Maar we moeten niet denken dat we er nu al zijn”, vertelt Immers aan Metronieuws. “De komende thuiswedstrijden moeten we ons op dezelfde manier opladen als tegen Go Ahead. We moeten verdomme in De Kuip gaan winnen.”

De voormalig speler van ADO Den Haag wil het hondstrouwe publiek achter zich krijgen. “We hebben weinig wedstrijden gespeeld waarin we de tegenstander constant onder druk zetten. Dat moet je in de Kuip wel altijd doen. Dan gaat het publiek erachter staan en komt die onbeschrijflijke magie los. Dan gaat alles bij wijze van spreken vanzelf”, aldus Immers.

Bron: Soccernews.nl

IMG_7852.PNG

You must be logged in to post a comment Login