Nieuws

Immers over sfeervolle Kuip: “Een van de redenen waarom ik naar Feyenoord ben gekomen”

on

Lex Immers kijkt met een tevreden gevoel terug op de kraker tegen PSV. De middenvelder van Feyenoord genoot van de sfeer in De Kuip en was bovendien blij met zijn eigen inbreng. De van ADO Den Haag overgekomen middenvelder voelt zijn vorm groeien.

Over de sfeer in het stadion zegt hij: “Dit is een van de redenen waarom ik naar Feyenoord ben gekomen. Dit bewijst andermaal dat we thuis echt ijzersterk zijn. We wisten dat we vandaag moesten winnen en ik ben heel blij dat we dat ook hebben gedaan”, opent Immers op het digitale thuis van de Rotterdamse club.

Kort na rust zorgde Ruben Schaken voor de gelijkmaker, een belangrijk moment volgens Immers. “Daarmee kwamen we terug in de wedstrijd. Ook voor rust hadden we in mijn ogen een overwicht, maar door een fout van onze kant keken we tegen een achterstand aan. We hebben ons knap teruggeknokt in de wedstrijd en na de 1-1 wisten we allemaal dat we moesten doordrukken. Na de 2-1 lag er zelfs voldoende ruimte om het duel te beslissen, maar de drie punten kwamen gelukkig niet meer in gevaar.”

Over zijn eigen optreden zegt de aanvallend ingestelde middenvelder. “Het gaat de laatste weken steeds beter en ook vandaag kon ik me goed profileren. Die lijn wil ik de komende tijd doortrekken”, besluit Immers.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login