Nieuws

Immers over opstootje: je moet altijd achter je teamgenoten staan

on

Lex Immers speelde namens Feyenoord samen met Wesley Verhoek de opvallendste rol bij het opstootje in de catacomben. De middenvelder reageerde als enige echt betrokkenen zelf in De Telegraaf. “Of zij, van PSV, ons nou staan op te wachten of niet, het doet me niks. Wij hebben met 2-1 gewonnen en zijn de grote winnaar. Dat is het enige gevecht dat beslist is. Klaar. We zijn mannen. Het gebeurt niet vaak dat het in de tunnel verdergaat, maar het kan wel een keer gebeuren als je in het veld al een opstootje hebt. Alleen hou je het daar normaal gesproken bij. Ik had niet verwacht of aangevoeld dat dit nog verder zou gaan in de catacomben.”

Volgens de Hagenaar zal er geen langdurige vete ontstaan tussen de Feyenoorders en de PSV’ers. “Wij zullen het niet groter maken dan het is. Maar het zegt wel iets over de hechtheid van dit Feyenoordelftal. Eén ding is voor mij duidelijk: je moet altijd achter je teamgenoten staan.”

Immers zal later vertellen dat hij met de spelers van ADO ook een half elftal van Ajax wel eens de gang uit heeft gejaagd in het Zuiderpark. “Dit is niet uit de hand gelopen, hoor”, zegt Immers koel.

Bron: Feyenoord.netwerk.to

You must be logged in to post a comment Login