Nieuws

Immers: ‘Over de kansen van Feyenoord laat ik me voorlopig niet uit’

on

Lex Immers mist volgende week het duel van zijn club Feyenoord met Willem II, omdat hij tegen FC Twente zijn vijfde gele kaart ontving. “De kaart was onterecht. Ik heb Chadli niet geraakt.”

“Er waren hardere duels die niet bestraft werden met geel. Maar goed, het is een feit en je kunt, met alle respect, ook beter voor zo’n wedstrijd geschorst worden dan voor de duels met PSV en AZ. Nu heb ik weer een marge”, zei Immers tegen NU Sport.
Immers vond dat zijn club zich revancheerde voor de nederlaag van vorige week tegen aartsrivaal Ajax. “Dat lijkt me wel. We speelden veel gegroepeerder, hebben haast niets weggegeven. Alleen op het laatst een paar kansen. Voor de rest domineerden wij, vooral voor rust.”
De aanvallende middenvelder had in de eerste helft de enige treffer op zijn schoen, maar stuitte op FC Twente-doelman Nikolay Mihaylov. “Dat was geen makkelijke bal. Ik nam ‘m binnenkant schoen uit de lucht, helaas haalt Michailov de bal van de lijn.”

“Jammer. Gaat hij erin, dan draait het hele beeld weer.” Immers doelt op de kritiek die op hem neerdaalde na het debacle in Amsterdam waarbij hij een strafschop en een grote kans miste. “Tuurlijk was dat vervelend. Maar je bent topsporter en ik kan er goed mee omgaan. In het begin van het seizoen was er ook kritiek, toen kwam ik ineens op tien goals en was het weer goed. Daarom weet ik dat dit ook weer kan omdraaien als ik gewoon mijn eigen ding blijf doen.”

De top van de eredivisie schoof weer in elkaar. Immers weigert een favoriet aan te wijzen. “Het wisselt per week. Over de kansen van Feyenoord laat ik me voorlopig niet uit. We staan op vijf punten. Bovendien is het niet onze doelstelling om kampioen te worden. We willen stapje voor stapje naar boven. We winnen de toppers vooralsnog niet en die moet je winnen om echt mee te doen.”

Bron: ELFvoetbal.nl

You must be logged in to post a comment Login