Nieuws

‘Immers is het ‘etterbakkie’ dat Feyenoord nodigt heeft’

on

Hebben we het over de kwaliteiten van Feyenoord-middenvelder Lex Immers, dan staan doorgaans niet alle neuzen dezelfde kant op. John de Wolf, de oud-verdediger van de Rotterdammers, heeft zijn waardering naar Immers echter duidelijk uitgesproken. “Immers is het ‘etterbakkie’ dat Feyenoord nodigt heeft.”

Die uitspraak doet De Wolf in de papieren editie van De Telegraaf van zaterdag. De voormalige verdediger weet het beste medicijn wel om sc Heerenveen in de play-offs onverrichter zaken huiswaarts te sturen. “Er is in deze fase slechts één boodschap en dat is ’willen winnen’. Onverzettelijkheid is ook een kwaliteit. Wij hadden in onze jaren niet de spelers die technisch het meest begaafd waren, maar er zat wel een waanzinnige mentaliteit in de selectie.”
De Wolf vindt het heel erg jammer dat Immers momenteel in de lappenmand zit. “Dat is nou precies de aanjager, het etterbakkie in het veld dat Feyenoord in dit soort wedstrijden nodig heeft. Nee, misschien is hij niet de sierlijke middenvelder, maar hij kan wel een tik uitdelen, hij geeft de hele ploeg een stimulans. Hij wordt te vaak onderschat. Ik had graag een paar van dat soort jongens in mijn ploeg.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login