Nieuws

Immers: ‘Ik wil bij Feyenoord blijven en Champions League spelen’

on

‘Een gekkenhuis’, dat is hoe Feyenoorder Lex Immers terugkijkt op de fantastische 5-1 zege van het Nederlands elftal op Spanje. De middenvelder uit Den Haag, die zaterdag vanwege het WK hockey even terugkeerde in het stadion van zijn oude club, is laaiend enthousiast over Oranje en zijn ploeggenoten in Brazilië.

“Zeker nu er jongens uit mijn elftal op het WK spelen beleef ik het erg fanatiek”, aldus Immers een dag na de wedstrijd. De geboren Hagenaar nam vrijdagavond meteen contact op met zijn ploeggenoten in Brazilië. “Ik heb het over hun prestaties gehad en natuurlijk over die van Robben en Van Persie, twee voetballers uit de buitencategorie. De jongens vonden het bijzonder wat ze hebben meegemaakt.”

Immers vindt het jammer dat de media Oranje voorafgaand aan het duel al afschreef. “In Nederland is men soms te kritisch. Je moet mensen of ploegen nooit afschrijven. Wij stonden met Feyenoord op een gegeven moment ook vierde of vijfde en uiteindelijk komen we ook boven krabbelen.”

Terwijl een aantal van zijn ploeggenoten furore maken in Brazilië probeert Immers fit te blijven in eigen land. “Ik ben al op vakantie geweest en loop nu elke dag even hard.” Op 25 juni, wanneer de eerste training plaatsvindt hoopt Immers weer in goede doen te zijn. Op die datum zal hij de WK-gangers van Feyenoord nog niet zien. “Wellicht zit er wel een wereldtitel in. Er zal ongetwijfeld meer interesse van andere clubs komen voor de jongens. Zeker na gisteren”, aldus Immers.

De middenvelder zelf heeft onlangs zijn contract bij Feyenoord verlengd, maar sluit niet uit dat hij toch vertrekt. “Als er een grote club komt die een exorbitant bedrag neerlegt zullen zowel de club als ik daar wel even over nadenken. Maar ik wil gewoon bij Feyenoord blijven en Champions League spelen.”

Bron: Rijnmond.nl

20140614-182932-66572950.jpg

You must be logged in to post a comment Login