Nieuws

Immers: ‘Iedereen heeft zijn kwaliteiten en dat moeten we zondag laten zien’

on

Lex Immers herinnert zich de wedstrijd van vorig seizoen in de Amsterdam ArenA (3-0 winst Ajax) nog maar al te goed. Van die nederlaag heeft de ploeg wel een lesje geleerd, zo laat de aanvallend ingestelde middenvelder weten terwijl hij vooruit kijkt op de wedstrijd van zondag.

“We kregen een lesje effectiviteit. We moeten niet te veel ruimte weggeven tegen Ajax, want dan word je geslacht”, zo is Immers helder in zijn verhaal tegenover RTV Rijnmond. Het feit dat beide ploegen spelers missen vindt hij niet zo relevant. “Ajax mist een paar spelers, maar daar staan er een paar achter die goed genoeg zijn om ze op te volgen. Dus ik ben er niet zo bang voor dat het bij hen ineens minder gaat.”

“Wij moeten er zondag gewoon weer vol op gaan, en aan het einde van de wedstrijd zien we waar we staan.” Wegens een schorsing spelen Stefan de Vrij en Jordy van Deelen niet mee, met als gevolg dat er waarschijnlijk drie linksbenige verdedigers naast elkaar staan bij de Rotterdammers. De Hagenaar maakt zich er niet zo druk om. “De meeste jongens zijn net terug van interlands, dus veel tijd om daarop te trainen hebben we nog niet gehad. Maar iedereen heeft zijn kwaliteiten en dat moet iedereen laten zien zondag.”

Bron: Soccernews.nl

20130816-182456.jpg

You must be logged in to post a comment Login