Nieuws

Immers houdt oren en ogen open voor clubs buitenland

on

Het aangekondigde vertrek van trainer Fred Rutten kwam voor hem als een verrassing, maar het is zeker niet uitgesloten dat Feyenoorder Lex Immers zelf volgend jaar ook elders te bewonderen is. “Ik hou mijn ogen en oren open voor clubs uit het buitenland”, zo gaf hij toe voor de camera van Feyenoord TV.

Het was een roerige periode voor de Rotterdammers nadat trainer Rutten aan had gegeven Feyenoord aan het eind van het seizoen te verlaten. “Als ik naar mezelf kijk vind ik het best wel jammer dat hij weggaat”, treurt Immers. “Deze had ik helemaal niet aan zien komen. Ik denk dat bijna iedereen het wel heel erg jammer vindt dat hij gaat.”

Daarna ging het al snel over de toekomst van Haagse Lexie zelf. Is hij bezig met een zomerse overstap? “Nee, helemaal niet. Absoluut niet. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Feyenoord”, zegt hij stellig. “Feyenoord is de grootste en mooiste club van Nederland, dus het is absoluut geen straf om voor deze club te spelen.”

Toch erkent de offensief ingestelde middenvelder dat hij openstaat voor clubs uit het buitenland. “Gezien mijn leeftijd hou ik mijn oren en ogen open. Het is iets wat ik heel graag wil en het gezin vindt het ook wel leuk. Het zou toch wel leuk zijn om een keer zo’n avontuur mee te maken.”

Wanneer zich geen buitenlandse club meldt is er volgens Immers geen nood aan de man. “Dan speel ik volgend jaar gewoon nog lekker bij Feyenoord.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login