Nieuws

Immers: ‘Gebeurtenissen maken groep sterker’

on

Feyenoord kan zich deze speelronde verzekeren van de derde plaats in de eredivisie. Die plek geeft recht op rechtstreekse plaatsing voor de Europa League en een tijdige vakantie. Voor Lex Immers is de wedstrijd tegen Vitesse een welkome afleiding. “Het waren pittige weken.”

Feyenoord werd de laatste weken achtervolgd door slecht nieuws. Niet alleen vielen de sportieve resultaten tegen, ook verloor keeperstrainer Patrick Lodewijks op tragische wijze zijn vrouw. Woensdag was de spelersgroep van Feyenoord aanwezig op de begrafenis. “Die dag kan je niet beschrijven. Het was heel emotioneel”, aldus Immers tegenover RTV Rijnmond. 

Maandagavond zullen Immers en zijn ploeggenoten toch weer aan de bak moeten in de eredivisie. Het lastige Vitesse komt op bezoek in De Kuip. “De afleiding die dat biedt is wel lekker. De gebeurtenissen kunnen de groep sterker maken. We verloren van Go Ahead Eagles, speelden gelijk tegen Willem II en Groningen en vervolgens was er het tragische geval met de vrouw van Lodewijks. Als groep zullen we elkaar in de ogen moeten kijken en beseffen dat niets erger is dan dit. We moeten keihard vechten en ons vakantie veilig stellen.”

Immers is ervan overtuigd dat hij en zijn ploeggenoten de derde plaats veilig zullen stellen. “We moeten zeker derde worden. Eigenlijk ben ik naar Feyenoord gekomen om mee te spelen om de prijzen, maar we mogen niet klagen als we de derde plek pakken.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login