Nieuws

Immers gaat contract bij Feyenoord met één jaar verlengen

on

Lex Immers tekent op korte termijn een nieuw contract bij Feyenoord. De Telegraaf meldt dat de Rotterdamse club een akkoord heeft bereikt met de middenvelder over een verlenging van zijn verblijf in de Kuip.

De krant schrijft dat Immers zijn huidige contract, dat loopt tot de zomer van 2016, met één seizoen gaat verlengen. Daarmee troeft Feyenoord onder meer verschillende clubs uit Engeland af. Drie clubs deden Immers een voorstel, de oud-speler van ADO Den Haag besluit Feyenoord echter trouw te blijven en gaf zijn huidige club zijn woord. Het aanblijven van de bepalende Immers is van groot belang voor de Rotterdammers.

Trainer Fred Rutten, de opvolger van Ronald Koeman, was op de hoogte van de belangstelling voor Immers, maar kan opgelucht ademhalen. De Hagenaar was de afgelopen seizoenen goed voor 23 doelpunten en liet daarnaast spits Graziano Pellè prima functioneren. Vanaf januari werd Immers gevolgd door scouts van clubs als Leicester City, Burnley en Wigan Athletic. Feyenoord heeft de strijd om Immers echt in zijn voordeel beslist.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140523-082247-30167226.jpg

You must be logged in to post a comment Login