Nieuws

Immers: “Mooi om voor Feyenoord te spelen, maar Ado is mijn club”

on

Lex Immers verspeelde met Feyenoord zondagmiddag dure punten in Breda. De aanvallende middenvelder vindt desondanks niet dat zijn ploeg een slechte wedstrijd heeft gespeeld.

Tegen NAC Breda leek Immers Feyenoord een kwartier voor tijd naar een zwaarbevochten overwinning te schieten, maar amper een minuut later kwamen de Bredanaren alweer langszij (2-2). De ploeg van trainer Ronald Koeman verzuimde zodoende om optimaal te profiteren van puntenverlies van de concurrentie. Bovendien stelde Feyenoord teleur en had het met een beetje pech zelfs kunnen verliezen. Immers is het daar niet mee eens.

“Nee, dat vind ik niet. Ik vond niet dat NAC hele grote kansen heeft gehad. Wij geven gewoon twee goals weg en moeten leren van onze fouten”, vertelt de middenvelder aan Goal.com. “Bij een stand van 1-1 krijgen we een rode kaart en daarna roepen we het een beetje over onszelf af. We zetten minder goed druk op de bal, waardoor de ruimtes op het veld wat groter werden. In de tweede helft toonden we ons geduldig en probeerden in balbezit Graziano te bereiken.”

De Italiaan werd een kwartier voor tijd in het strafschopgebied neergelegd door Eric Botteghin. “Op een gegeven moment valt zo’n bal goed en krijgen we een strafschop. Dan valt de 1-2 en dan mag je gewoon niet op zo’n manier de gelijkmaker om je oren krijgen. Vitesse verliest van VVV-Venlo en daarom had je gewoon hele goede zaken kunnen doen. Na de rode kaart viel eigenlijk alles in duigen”

Komende week wacht Feyenoord een thuisduel met ADO Den Haag. Bij een gele kaart tegen NAC had de Immers het duel tegen zijn oude werkgever gemist vanwege een schorsing. “Het heeft wel in mijn achterhoofd gezeten, maar als het gebeurt gebeurt het. Gelukkig ben ik er gewoon bij volgende week, voor mij wordt het een speciale wedstrijd tegen mijn oude maatjes. Of ik ga juichen als ik scoor? Nee, dat laat ik achterwege. Maar van binnen zal ik wel heel blij zijn als ik scoor.”

“ADO mag van mij alle wedstrijden winnen, behalve die twee tegen ons. Of Feyenoord een beetje mijn club is geworden? Nee, dat is niet mogelijk. Het blijft een hele mooie club om voor te spelen en heb het steeds meer naar mijn zin. Maar ADO is mijn club.”

Bron: Goal.com

You must be logged in to post a comment Login