Nieuws

Immers: “Er is nu eindelijk een spits voor langere tijd aan Feyenoord verbonden”

on

Lex Immers is blij dat Feyenoord er in is geslaagd om Graziano Pellè langer aan zich te binden. De middenvelder hoopt dat de Italiaanse aanvaller zijn sterke prestaties een vervolg kan geven. Daarnaast liet hij weten dat hij uitkijkt naar het zware programma in de Eredivisie.

Pellè blijft ook de komende jaren bij Feyenoord spelen. “Hij doet het fantastisch en we hopen dat hij de lijn doortrekt. Ik denk dat het voor heel Feyenoord lekker is, dat er nu duidelijkheid is. Er is nu eindelijk een spits die voor langere tijd aan Feyenoord verbonden is en niet zoals John Guidetti voor een jaar. Het verlossende woord is er.”

Voor Feyenoord staan er na de winterstop een aantal pittige wedstrijden op het programma. De Rotterdammers moeten eerst afreizen naar Amsterdam voor het duel met Ajax, terwijl die week daarna FC Twente op bezoek komt. Immers kijkt vol vertrouwen uit naar de duels.

“Dan kunnen we gelijk zien waar we staan en hoe ver we zijn als team. Ik denk dat we een stuk verder zijn dan dat we aan het begin van het seizoen waren. Als je naar de Europese wedstrijden gaat kijken, dan denk ik dat we nu heel ander resultaat hadden gehaald”, aldus Immers.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login