Nieuws

Immers: ‘Dit is een enorme teleurstelling’

on

Lex Immers baalde na afloop van de wedstrijd tegen NEC logischerwijs. De middenvelder van Feyenoord zag zijn ploeg met 3-3 gelijkspelen en op die manier punten verspelen. Het gelijke spel zag Immers als een teleurstelling.

“Dit is een enorme teleurstelling”, vertelde Immers aan RTV Rijnmond. “We mogen hier nooit punten verliezen. We kwamen twee keer op voorsprong en zeker als je ziet hoe we de doelpunten weggeven, dan is dat niet goed. Vorig seizoen hebben we ook wel eens op deze manier de deksel op de neus gehad.”

“Wij hadden vandaag (zondag, red.) een veel hoger niveau moeten halen en een veel hoger rendement. Als ons dat gelukt was, dan hadden wij waarschijnlijk in de eerste helft al weg kunnen lopen bij NEC. Wij hebben ze echter weer terug in het zadel geholpen. Hoe wij de doelpunten weg hebben gegeven, was slecht.”

Over scheidsrechter Kevin Blom was Immers tevens niet geheel te spreken. “Ik vond dat hij zondag veel in het voordeel van NEC floot. Het leek wel of we zaalvoetbal aan het spelen waren. Elk contact was ineens een overtreding”, zo besloot de middenvelder.

Bron: Soccernews.nl

20130915-155455.jpg

You must be logged in to post a comment Login