Nieuws

Immers: ‘De strijd is nog volop open’

on

Lex Immers was in de wedstrijd tegen NEC één van de betere Feyenoorders op het veld. Mede door een doelpunt van de aanvallende middenvelder bogen de Rotterdammers een achterstand om en werd er uiteindelijk met 5-1 gewonnen. ‘Nu moeten we deze lijn doortrekken,’ zei Immers na afloop van de zege op de Nijmegenaren.

‘Voor mezelf was het vandaag een lekkere wedstrijd, al beginnen we heel erg slap en komen we met 1-0 achter,’ vervolgt de Hagenaar tegenover RTV Rijnmond. ‘Dan ben ik wel de aangewezen man om de ploeg op sleeptouw te nemen door gelijk druk naar voren te zetten en zo snel mogelijk die gelijkmaker te forceren. Gelukkig krijg ik de bal voor mijn voeten en schiet ik die binnen. Daarna hebben we elkaar een beetje wakker geschud.’

Door de overwinning stijgt Feyenoord naar de derde plaats. Over de titelkansen van de ploeg wil Immers echter niets kwijt. ‘Over een kampioenschap praten we niet en daar wil ik het ook helemaal niet over hebben. Plek twee is nu het doel waar we ons op richten. Die strijd is nog volledig open, maar die heb ik ook nooit opgegeven,’ aldus Immers.

Bron: Rijmond.nl

20140208-235438.jpg

You must be logged in to post a comment Login