Nieuws

‘Ik zou het niet gek vinden als Kongolo mee gaat naar Brazilië’

on

Louis van Gaal schijnt een ‘rookie’ mee te willen nemen naar het WK en volgens geruchten is Terence Kongolo een belangrijke kandidaat voor die rol. De verdediger heeft een basisplaats veroverd bij Feyenoord en doet het uitstekend in het hart van de Rotterdamse defensie. Ook woensdagavond, in het uitduel bij Heracles Almelo, hield Kongolo zich prima staande.

Ronald Koeman denkt dat zijn pupil nog even geen vakantie moet gaan boeken. “Als je ziet hoe de andere verdedigers, die niet bij Feyenoord spelen, het doen, zou ik het helemaal niet gek vinden als Terence mee gaat naar Brazilië”, zei de coach van Feyenoord voor de camera van FOX Sports. “Terence maakt de minste fouten.”

De twintigjarige Kongolo is in korte tijd erg belangrijk geworden voor Feyenoord en maakt indruk met zijn agressieve manier van verdedigen. Die kwaliteit is ook bij de scouts van het Nederlands elftal opgevallen. Kongolo speelde woensdag zijn dertiende competitiewedstrijd van het seizoen en won met Feyenoord met 1-2 van Heracles.

Bron: Soccernews.nl

20140402-220457.jpg

You must be logged in to post a comment Login