Nieuws

‘Ik zal Hakim vertellen dat hij niet weg mag bij ons, hij moet blijven’

on

SC Heerenveen begon vorig weekend stroef onder leiding van Dwight Lodeweges. Thuis werd met 1-2 verloren van promovendus FC Dordrecht en dat was niet de start die men voor ogen had. Vrijdagavond echter pakten de Friezen een punt in De Kuip tegen Feyenoord. Dat gaf meer reden tot tevredenheid, temeer daar Heerenveen in de tweede helft een tijd met tien tegen elf speelde.
Joey van den Berg pakte twee onnodige gele kaarten en dupeerde daarmee zijn team. Toch kon Lodeweges in gesprek met FOX Sports terugkijken op een periode van goed voetbal en ‘een aardig resultaat’, zoals hij het zelf na afloop omschreef. “Maar het allerbelangrijkste was het gevoel dat we op de goede weg zijn. We laten ons door niemand gek maken”, sprak de trainer vastberaden. “We hebben bewezen dat we kunnen harken.”

Lodeweges was ook blij dat sc Heerenveen ‘revanche’ nam voor de slechte tweede helft die het tegen FC Dordrecht op de mat legde. Een speciaal compliment ging uit naar Hakim Ziyech, die weer dwingend speelde en voor de 0-1 zorgde met een rake vrije trap. “Hakim heeft natuurlijk enorm veel kwaliteiten, hè? Ik zal ‘m vertellen dat hij niet weg mag bij ons, hij moet blijven”, sprak Lodeweges glimlachend. De kans is groot dat Ziyech in de komende week een transfer naar Feyenoord afrondt.

Bron: Soccernews.nl

IMG_7107.PNG

You must be logged in to post a comment Login