Nieuws

“Ik zag hem een paar loopacties maken die ik dit seizoen nog niet eerder heb gezien in de Eredivisie”

on

Feyenoord stelde woensdagavond wederom teleur door met 1-1 gelijk te spelen op bezoek bij FC Utrecht. Toch zorgde de rentree van Robin van Persie wel voor de nodige vrolijke gezichten bij de Rotterdammers.

Zo was aanvoerder Karim El Ahmadi erg onder de indruk van de dertien minuten durende invalbeurt van Van Persie. “Ik zag hem een paar loopacties maken die ik dit seizoen nog niet eerder heb gezien in de Eredivisie. Dat heeft met slimmigheid te maken, denk ik. Hij was meteen heel erg aanwezig.”

Ook op de training merkte El Ahmadi de invloed van Van Persie. “Als je ziet hoe hij ballen inspeelt bij pass- en trapvormen, zo zuiver. Daar wil je dan in mee, waardoor de training naar een hoger niveau wordt getild”, zei de Marokkaanse international tegen FOX Sports.

Dat Feyenoord een matige wedstrijd speelde in Utrecht kwam volgens El Ahmadi ook door het waardeloze veld in De Galgenwaard. “De bal stuiterde alle kanten op. Dat zag je ook bij onze goal, normaal pakt hun keeper die bal denk ik. Zelf ben ik het wel gewend, op de Afrika Cup zijn de velden ook altijd zo.”

Bron: Soccernews.nl

Foto: feyenoordtraining.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login