Nieuws

Kazim: ‘Ik was onder de indruk van de sfeer, maar niet van de spelers van Ajax’

on

Colin Kazim-Richards speelde de derby’s tussen Fenerbahçe en Galatasaray en Olympiacos en Panathinaikos, maar de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax staat voor de aanvaller nu op een nummer een. De in Engeland geboren Turk genoot van de sfeer in de Klassieker, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg met 0-1 ten onder ging tegen de aartsrivaal.

Kazim-Richards begon voor het eerst in de basis bij Feyenoord en speelde aardig, maar verzuimde om te scoren. “Dat we als ploeg zo geweldig voetballen en dat we het publiek zo ontzettend veel bieden, is al geweldig. Maar dat we dat ook nog tegen Ajax doen… Dat is echt crazy”, wordt de aanvaller geciteerd in De Telegraaf. “Ik was onder de indruk van de sfeer, maar niet van de spelers van Ajax.”

Kazim-Richards merkt op dat hij in de grootste derby’s ter wereld heeft gespeeld en dat het spel in deze wedstrijden altijd op en neer ging. Bij Feyenoord – Ajax was het echter eenrichtingsverkeer naar het doel van Jasper Cillessen. “Dit was gewoon niet normaal om mee te maken”, aldus Kazim-Richards. “De dominantie die Feyenoord tegen Ajax in een topwedstrijd had, ging nog veel verder dan alleen al het balbezit van meer dan 65 procent.”

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8263.PNG

You must be logged in to post a comment Login