Nieuws

“Ik vind het knap wat Rutten voor elkaar heeft gekregen met Feyenoord”

on

Als groot liefhebber volgt Rinus Israël het hedendaagse voetbal nog altijd op de voet. De oud-verdediger is onder de indruk van Feyenoord-trainer Fred Rutten, die de Rotterdammers na een moeilijk begin op de rails lijkt te hebben.

Israël (72) is inmiddels met pensioen, maar houdt de verrichtingen in het betaalde voetbal nauwlettend in de gaten. “Eens in de zoveel tijd ga ik naar het stadion, weer even de sfeer proeven. Vaak naar Feyenoord, dat zal altijd mijn cluppie blijven, maar ook weleens naar andere clubs uit de Eredivisie”, vertelt hij in gesprek met Helden Magazine.

“Ik ben blij om te zien dat het weer goed gaat met Feyenoord na een slechte competitiestart, ik vind het knap wat trainer Fred Rutten voor elkaar heeft gekregen met zijn ploeg”, vervolgt Israël, die vanavond weer aan de buis gekluisterd zit wanneer Nederland het opneemt tegen Mexico. “Zenuwachtig ben ik niet, ik heb wel zin in de wedstrijd. Oranje zal een behoorlijke kluif hebben aan Mexico. Ik ga er niet vanuit dat het Nederlands elftal over de Mexicanen heen loopt.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_8317-1.PNG

You must be logged in to post a comment Login