Nieuws

‘Ik kan geen datum geven wanneer jullie de oude Boëtius weer zien’

on

Jean-Paul Boëtius belandde dit seizoen door een experiment van Feyenoord-trainer Fred Rutten op de bank. De oefenmeester geeft in de aanval namelijk de voorkeur aan Elvis Manu en Anass Achahbar op de flanken. Boëtius blijft strijdbaar en geduldig.

“Het maakt me niet nerveus, maar het is een moeilijke situatie. Ik moet geduldig zijn”, vertelt de buitenspeler aan NOS. “De afgelopen twee wedstrijden maakten de buitenspelers juist doelpunten, dus ik snap de keuze van de trainer en weet waarom ik op de bank terecht ben gekomen. Dat is iets tussen mij en de trainer. Als je iets niet goed doet, beland je op de bank.”

“Ik kan geen datum geven wanneer jullie de oude Boëtius weer zien. Als ik een datum kon geven, zou ik ‘m geven. Ik werk er hard voor en het komt zeker weer terug”, aldus Boëtius, die graag een bepalende kracht wil zijn. “JP weet dat-ie een volwaardig speler van Feyenoord kan zijn.”

Aangezien er veel aanvallers bij komen en het nu al een lastige situatie voor de aanvaller is, ligt een vertrek voor de hand. “Daar ga ik geen uitspraken over doen. Het enige dat ik kan zeggen: geen enkele speler wil op de bank komen. Maar ik heb een contract tot 2016, laat me niet kisten. Iedereen zit weleens in een dalletje. Daar moet je jezelf uit vechten. Die uitdaging ga ik aan.”

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login