Nieuws

‘Ik heb nog geen afscheid genomen van Feyenoord’

on

Colin Kazim-Richards staat nog altijd buitenspel met een hamstringblessure en ontbrak ook zondagmiddag in het uitduel bij FC Dordrecht. Mitchell te Vrede had zodoende een basisplaats, maar de aanvaller beleefde op het kunstgras van de Schapenkoppen niet zijn gelukkigste wedstrijd.


Te Vrede ging niet goed om met de kansen die hij kreeg en werd vervangen door Anass Achahbar, die in blessuretijd het winnende doelpunt maakte. Ondertussen nemen in Rotterdam de geruchten toe dat Dirk Kuyt en John Guidetti op het punt staan om de club te versterken. Te Vrede blijft daar rustig onder: “Ik loop hier nu drie jaar en hoor elke week een ander verhaal”, zei hij voor de camera van FOX Sports. “Daar ben ik immuun voor.” 


“Ik heb nog geen afscheid genomen van Feyenoord”, benadrukte Te Vrede. “Wat er over twee maanden gebeurt, weet ik niet.” Te Vrede beschikt over een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt en stond in januari nog in de belangstelling van Wigan Athletic. De Engelsen konden echter niet aan de vraagprijs van Feyenoord voldoen.

Bron: voetbalzone.nlYou must be logged in to post a comment Login