Nieuws

“Ik heb het maximale gegeven bij Feyenoord en kan mezelf niks verwijten”

on

Danny Buijs baalt enigszins van de manier waarop zijn periode bij Feyenoord is verlopen. De vleugelspeler van de Rotterdammers vindt dat hij alles gegeven heeft voor de ploeg, maar vindt dat zijn periode bij de club uit Rotterdam niet vlekkeloos is verlopen.

“Je wil zo graag, als in een sprookjesboek succesvol zijn, zo simpel is het”, vertelde Buijs aan Feyenoord TV. De huidige speler van Sparta Rotterdam kwam drie jaar uit voor Feyenoord. “Dat werd het uiteindelijk niet. Aan de ene kant is dat teleurstellend, maar ik heb het maximale gegeven en ik kan mezelf dus niks verwijten.”

Over de sfeer in De Kuip was Buijs in ieder geval wel tevreden. “Ik heb hier een aantal keer als tegenstander gelopen en uiteindelijk ook het genoegen mogen meemaken om er als speler van Feyenoord te lopen. Dan weet je zodra de tunnel omhoog gaat dat ze gek worden in het stadion. Dat was machtig mooi. Ik ben ontzettend blij dat we in mijn tweede jaar de beker hebben gewonnen. Op een maandagmorgen stonden we met 60.000 mensen op de Coolsingel”, zo besloot Buijs trots.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login