Feyenoordinbeeld

‘Ik heb alleen bijgetekend om kampioen te worden’

on

Eljero Elia staat te popelen om weer in actie te komen voor Feyenoord 1. De 29-jarige vleugelaanvaller maakte maandag zijn rentree in een duel van de beloften met ADO Den Haag. Hij deed een uur mee..

“Ik heb alleen bijgetekend om kampioen te worden. Dat is mijn persoonlijke doel. Wat de mensen denken, boeit me niet. Ik wil gewoon elke wedstrijd winnen. Aan het eind van het seizoen zien we dan wel waar we staan”, zegt Elia tegen FOX Sports. Hij wil zo snel mogelijk weer meedoen, maar beseft dat Feyenoord goed draait. “Dat betekent dat ik aan de bak moet.”

.

“Ik ga niet moeilijk doen. Dat is ook nergens voor nodig, het gaat goed met het team”, vervolgt Elia. “Wanneer de trainer me nodig heeft, zal ik er honderd procent staan.” De 28-voudige international heeft één datum speciaal omcirkeld. “Ajax, dat duel zit al heel lang in mijn hoofd. Daar heb ik naartoe gewerkt. We zijn het seizoen geweldig gestart, het is nu zaak om die mooie reeks door te trekken.”

.

Over zijn rentree was Elia tevreden, al was hij minder blij met het stevige optreden van opponent José San Roman. “Dat was toch geen voetballen meer”, verzucht de aanvaller in het Algemeen Dagblad. “Wat is dit nou joh? Laat hem lekker in Argentinië gaan voetballen. Die Argentijn raakte ook nog met zijn elleboog mijn kaak.”

.

Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login