Nieuws

‘Ik denk niet meer terug aan Feyenoord, ik was daar heel ongelukkig’

on

In het rijtje clubs dat om de koppositie strijdt in de Eredivisie is PEC Zwolle misschien wel de meest bijzondere. De ploeg van Ron Jans heeft slechts een punt minder dan koploper FC Twente en had zondag naar de eerste plaats kunnen stijgen, maar de thuiswedstrijd tegen AZ werd met 0-2 verloren. Kamohelo Mokotjo treurt niet te lang: hij is toch vooral heel gelukkig bij PEC.

De middenvelder maakte in de afgelopen transferperiode de overstap van Feyenoord, waar hij niet meer aan spelen toekwam. “Ik denk niet meer terug aan Feyenoord”, zegt Mokotjo in gesprek met NUsport. “Ik was daar heel ongelukkig. Ik kreeg geen echte kans en dus trainde ik veel voor mezelf. Dat was zwaar, maar door mijn sterke mentaliteit ben ik weer terug op dit niveau. Ik ben blij dat ik naar PEC ben gegaan, dit soort voetbal past beter bij me.”

Mokotjo is een belangrijke kracht in het elftal van Jans en speelde tot dusver elf competitiewedstrijden vanaf het begin mee. De middenvelder is opgebloeid, maar zegt dat hij nog niet bezig is met een stap hogerop. Mokotjo benadrukt wel dat hij weet dat PEC niet zijn top is.

Bron: voetbalzone.nl

20131028-000942.jpg

You must be logged in to post a comment Login