Nieuws

“Ik denk dat we binnen tien dagen te horen krijgen dat Stam daar trainer wordt”

on

Feyenoord en de beoogde nieuwe trainer Jaap Stam gaan snel nader tot elkaar komen, verwacht Valentijn Driessen. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf worden de gesprekken met de PEC Zwolle-trainer hervat wanneer zijn zaakwaarnemers terug in Nederland zijn.

Het duo ‘Henk & Henk’, Henk Timmer en Henk van Ginkel, verblijven volgens Driessen in Zuid-Amerika. “Dus het ligt nu stil. Maar ze komen volgende week maandag (11 maart, red.) terug en dan worden de gesprekken hervat. Naar verwachting zal het snel rondkomen”, laat hij maandagavond weten bij Veronica Inside.

PEC Zwolle heeft nog niets gehoord vanuit Rotterdam. “Maar dat is ook niet nodig. Feyenoord gaat pas met PEC om de tafel wanneer ze rond zijn met Stam.” Volgens Driessen zullen er niet veel beren op de weg zijn. “Jaap wil heel graag. PEC wil natuurlijk een afkoopsom, maar Jaap heeft nog een contract voor één jaar. Dus volgens bronnen is het geen enkel probleem om daar weg te komen. Ik denk dat we binnen tien dagen te horen krijgen dat Stam daar trainer wordt.”

Feyenoord-directeur Jan de Jong onthulde zondagavond in Studio Voetbal dat de Rotterdammers ‘redelijk ver’ waren in hun zoektocht naar een opvolger van Giovanni van Bronckhorst. Het Algemeen Dagblad kwam maandagochtend met de naam van Stam op de proppen.

Bron: Voerbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login