Nieuws

“Ik ben fan van Tapia, maar ik weet niet wat hij de laatste weken in godsnaam aan het doen is”

on

Kenneth Perez heeft zich kritisch uitgelaten over het functioneren van Renato Tapia bij Feyenoord. De verdediger laat de laatste weken geen al te beste indruk achter en was ook tegen VVV-Venlo de kop van jut: Tapia veroorzaakte vlak voor tijd een strafschop.

“Ik ben fan van Tapia, maar ik weet niet wat hij de laatste weken in godsnaam aan het doen is”, zegt een kritische Perez maandagavond bij Natafelen met Kees van FOX Sports. “Hij kan daar wel een paar maanden spelen, maar als je bij Van Bronckhorst langdurig geblesseerd bent, duurt het wel heel lang voor je weer terug mag in het elftal. Dat heeft ook te maken met wedstrijdritme van de spelers te maken. Waar moeten ze die op doen?”

Perez doelt op de geblesseerden Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden.

Arno Vermeulen valt vooral op dat Giovanni van Bronckhorst vast blijft houden aan Tapia, terwijl hij ook Jeremiah St. Juste in het centrum kan zetten. “Dat is wel een punt van discussie. Hij blijft Tapia hardnekkig verdedigen, terwijl je vier of vijf momenten kunt laten zien waardoor Feyenoord punten heeft verspeeld.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login