Nieuws

“Iets in me haperde, moest ik tegen mijn eigen Feyenoord scoren?”

on

Elvis Manu stond vorig seizoen tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Cambuur voor een dilemma. Als huurling van de Friezen kreeg hij een dot van een kans om ‘zijn’ Feyenoord pijn te doen, maar hij kon de trekker niet overhalen.

“Feyenoord-uit. Rare wedstrijd als je speler bent van Feyenoord en je in De Kuip tegen je eigen club moet spelen”, zegt Manu, inmiddels eerste elftal-speler van de Rotterdammers, in Voetbal International. “De laatste wedstrijd van vorig seizoen moesten we met Cambuur naar De Kuip. Ik had er wel zin in, maar ineens kreeg ik een grote kans. Iets in me haperde, niet bewust, maar daarna dacht ik wel na. Moest ik, speler van Feyenoord, tegen mijn eigen club scoren?”

“De kans bestond dat ze zich dan niet zouden plaatsen voor de voorronden van de Champions League. Dát wilde ik niet op mijn geweten hebben, al wilde ik ook Cambuur niet tekort doen. Ik zat met mijn gedachten overal en nergens, behalve bij de wedstrijd. De trainer kon niet anders dan me wisselen. Voelde als een bevrijding, zeker toen ik vervolgens langs de lijn naar de tunnel liep en de mensen mijn naam scandeerden. Voor iedereen was dit het beste”, aldus Manu.

Bron: Soccernews.nl

IMG_6442.PNG

You must be logged in to post a comment Login