Nieuws

Idrissi: “De eerste grote uitdaging hebben we gehad met Lazio-uit, nu komt de tweede uitdaging met PSV”

on

Met een doelpunt en een assists was Oussama Idrissi donderdagavond belangrijk voor Feyenoord in het met 6-0 gewonnen Europa League-duel met Sturm Graz. Het was voor Idrissi bovendien zijn eerste treffer ooit in het eerste elftal van de Rotterdammers.

“Ik denk dat de ontlading groter was geweest bij de 1-0″, zegt de voormalig jeugdspeler van Feyenoord. Maar dat maakt de vreugde er niet minder op. Ik ben hartstikke blij mijn eerste goal gemaakt te hebben en ik hoop dat er nog velen mogen volgen.”

Idrissi had in de eerste weken nog wat moeite om zijn draai te vinden. “Dat had puur met mijn fysiek te maken”, legt Idrissi uit. “Mijn hersenen willen heel veel, maar mijn benen doen niet alles wat mijn hersenen willen.”

Zondag wacht PSV in Eindhoven.”We zijn een ploeg in opbouw. Er zijn heel veel nieuwe jongens, veel jongens ook die laat zijn aangesloten. We hebben dit seizoen verschillende dingen meegemaakt en dat gaat ons als team vormen. De eerste grote uitdagingen hebben we vorige week gehad met Lazio-uit, nu komt de tweede grote uitdaging met PSV eraan. Maar ook daar kunnen maar drie punten worden gehaald.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply