Nieuws

Houtman: ‘Het blijft geweldig om in dat stadion te mogen staan’

on

Het Algemeen Dagblad belde vanmorgen met de jarige Peter Houtman. De stadionspeaker van Feyenoord blaast vandaag 63 kaarsjes uit.

Houtman voelt zich ondanks de coronacris echt jarig. Hij is vanmorgen gebeld door (oud) collega’s van onder andere Feyenoord, Excelsior, Sparta en Fc Groningen.

De jarige Houtman laat weten weer helemaal gezond te zijn na zijn hartproblemen. Momenteel tennist hij weer, loopt hard en tenslotte voetbalt hij nog steeds bij SV Poortugaal. Dat laatste maakt van Peter een bevoorrecht mens: “Ik merk er niks van dat ik 63 ben. Sterker: Ik voel me een jonge hond van dertig. Hopelijk kan ik nog jaren blijven voetballen.”

De stadionspeaker kijkt ook alvast vooruit naar de hervatting van de Eredivisie: “Voetballen zonder publiek is niks. Dat merk je nu ook weer in de Bundesliga. Het zal een aparte gewaarwording zijn, als ik straks in een leeg stadion de opstellingen sta voor te lezen.”

Houtman geniet nog steeds van zijn functie als omroeper in De Kuip: “Zolang ze me niet zat zijn ga ik door. Het blijft geweldig om als supporter van Feyenoord in dat stadion te mogen staan. Keer op keer snak ik weer naar die Kuip.”

Fijne verjaardag verder vandaag, Peter!,,Dankjewel. Doei doei!”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login