Nieuws

Hofland dacht na bedreigingen aan stoppen 

on

De bedreigingen aan het adres van Marko Vejinovic zijn niet de eerste geuit door supporters van Feyenoord. Voormalig spelers van de Rotterdamse club melden zich inmiddels bij diverse media om ook hun verhaal te doen. Zo ook Kevin Hofland. 

“Mensen die ineens bij je op de stoep staan vanwege voetbalresultaten, dat is erg schrikwekkend.” Hij werd in 2009 telefonisch bedreigd. “Dit is veel erger. Vejinovic stond oog-in-oog met meerdere mensen”, zegt hij tegenover RTV Nieuws. 
“Mijn gezin werd erbij betrokken. De bedreigingen kwamen via ons privénummer, dan komt het wel heel dichtbij. Hij zei: ik weet waar je woont, ik weet waar je kinderen naar school gaan. Dan denk je: waar doe ik het allemaal voor?” Hij dacht aan stoppen. “Je voetbalt dan toch anders, stapt niet meer met zoveel plezier op het veld. Bedreigen gaat wel heel ver. Dat er emoties loskomen in het voetbal is logisch. Een seizoenskaart is duur, supporters willen graag alles winnen, maar dat kan natuurlijk niet. Onvrede en teleurstelling is prima, dat hoort erbij, maar zijn wel grenzen.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login