Nieuws

‘Hiervoor ben ik naar Feyenoord gekomen’ 

on

Kenneth Vermeer denkt dat het hem goed heeft gedaan om van Ajax over te stappen naar Feyenoord. Hij keepte namens het Nederlands elftal afgelopen dinsdag tegen Spanje (2-0) en hield wéér de nul en lijkt een geduchte concurrent voor Cillessen bij Oranje.

Inmiddels heeft Vermeer in al zijn vijf interlands nog geen tegendoelpunt hoeven te incasseren en ook tegen Spanje blonk de doelman van Feyenoord uit. “Het is een mooie statistiek. Die kende ik voor de wedstrijd en wilde ik in stand houden”, aldus Vermeer in De Telegraaf.

“Dit hoop ik nog lang vol te houden”, glimlacht de goalie vervolgens. Vorig seizoen waren de vooruitzichten minder positief, toen Vermeer bij Ajax achter Jasper Cillessen op de bank zat. “Om hier kans op te maken, ben ik van Ajax naar Feyenoord gegaan”, stipt Vermeer aan.

En zodoende ontpopt een nieuwe concurrentiestrijd tussen Cillessen en Vermeer, nu bij Oranje. “Iedere voetballer wil spelen, ik ook”, zei hij in een eerder interview na Nederland – Spanje. “Of ik nu Cillessen uit het doel van Oranje ga verdringen? Die vraag moet je niet aan mij, maar aan de bondscoach stellen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login