Nieuws

Hiele: ‘Ik vind Kazim binnen de 16 meter niet best’

on

Colin Kazim-Richards wordt bij Feyenoord nauwlettend in de gaten gehouden. In de praatprogramma’s zijn de prestaties van de spits telkens onderwerp van gesprek. En overtuigend vindt men de zomeraanwinst nog niet.

Ook Joop Hiele is nog niet echt te spreken over wat Kazim-Richards laat zien. “Hij heeft nog niet laten zien waar ze hem voor hebben gehaald”, zei de ex-goalie van de Rotterdammers bij FC Rijnmond. Hiele zag dat de Turk zaterdag tegen Heracles Almelo (2-1) vooral met andere dingen bezig was.

“Hij heeft veel energie verspild aan het zwaaien, want vlak voor de wedstrijd heeft hij tien minuten naar de tribune gezwaaid. Die energie heb ik niet teruggezien in de wedstrijd. In voorgaande wedstrijden heb ik hem wel veel duels zien winnen, maar dit keer vond ik hem heel matig spelen. Ook in het zestienmetergebied vind ik hem tot op heden niet best. Hij is niet zoals Pellè een aanspeelpunt die ook nog weet waar de bal kan gaan vallen.”

Kenneth Vermeer bewijst in De Kuip al wel een meerwaarde te zijn. “Hij had twee bepalende acties vlak voor rust en vlak voor het einde. Hij kreeg niet veel te doen, maar hij straalt wel een bepaalde zekerheid en rust uit. Daar zit een stukje natuurlijke agressie in. Ik ben het er alleen niet mee eens om te zeggen dat Erwin Mulder dat per se niet heeft”, aldus Hiele bij de regionale omroep.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8339.PNG

You must be logged in to post a comment Login