Nieuws

‘Het was gewoon niet goed. En dan druk ik het nog heel zachtjes uit’

on

Feyenoord is zaterdag op het kunstgras in Almelo tegen een beschamende nederlaag tegen Heracles aangelopen. De Rotterdammers leverden een wanprestatie en Jordy Clasie kon na afloop ook niet verklaren hoe dat kwam.

“Het was gewoon niet goed. En dan druk ik het nog heel zachtjes uit”, zei Clasie bij FOX Sports. “Je weet dat zij in de duels willen komen. De kracht van ons is normaal om daarin mee te gaan en dan ons voetbal boven te laten komen. Ik weet niet wat er vandaag aan de hand is, maar we kwamen maar niet in ons eigen spel. In de tweede helft hebben we slechts een of twee kansen gecreëerd en over de eerste helft hoef ik het al helemaal niet te hebben.”

Feyenoord liep vanaf de eerste minuut achter de feiten aan. “We begonnen gewoon zwak. Dan weet je dat je een moeilijke avond tegemoet hebt. Dat hebben we gemerkt. Bijna elk duel waren we te laat en verloren we. Daarin hebben we ons vandaag tekort gedaan. Hier moesten we op voorbereid zijn en dat waren we vandaag niet.”

“Of we al bezig waren met AS Roma? Ik wil het helemaal niet over die wedstrijd hebben. Ik wil het alleen over deze wedstrijd hebben. Hier gaan we het morgen zeker over hebben. En over AS Roma wil ik pas dinsdag of woensdag gaan praten”, besloot Clasie gefrustreerd.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login