Nieuws

Het nieuwe stadion op TV en Radio Rijnmond

on

Woensdag 10 juli brengt TV Rijnmond aansluitend aan het nieuws van 17:00 uur een debat over het veelbesproken nieuwe Feyenoordstadion met voor- en tegenstanders. Ook op Radio Rijnmond wordt woensdagavond gediscussieerd.

Een dag later neemt de gemeenteraad een beslissing over de nieuwbouw. VVD, CDA en de PvdA lijken voor te stemmen, maar de drie partijen hebben geen meerderheid. Het ziet ernaar uit dat naast D66 ook de oppositiepartijen tegen zullen stemmen. Alleen Leefbaar Rotterdam lijkt de nieuwbouw nog te kunnen redden.

Het debat begint op TV Rijnmond direct na de nieuwsuitzending, rond 17:15 uur. Daarna krijgen kijkers de gelegenheid mee te praten over het stadion in het radioprogramma Rijnmond Nu. Dat besteed uitgebreid aandacht aan het laatste nieuws rond de bouwplannen. Luisteraars worden in het laatste uur van 18:00-19:00 uur opgeroepen om mee te praten over dit onderwerp.

Donderdag doen Paul Verspeek en Justus Kooijman vanuit het Rotterdamse stadhuis op radio, tv en internet uitgebreid verslag van het raadsdebat over het nieuwe stadion voor Feyenoord.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login