Nieuws

Het Legioen stelt hoofdprijs beschikbaar voor Groene Haas Supporterstoernooi

on

Het Legioen, de officiële supportersclub van Feyenoord, stelt de hoofdprijs beschikbaar voor het Groene Haas Supporterstoernooi, dat aanstaande zaterdag plaatsvindt op Varkenoord. Daar strijden in totaal 24 supportersteams tegen elkaar in een zes tegen zes toernooi. Het winnende team ontvangt een wisseltrofee en een VIP-arrangement voor tien personen voor een thuiswedstrijd van Feyenoord in het nieuwe seizoen. Dit arrangement is beschikbaar gesteld door Het Legioen.

‘Met het beschikbaar stellen van deze prijs, willen we vanuit Feyenoord en Het Legioen onze waardering voor de supporters laten blijken’, zegt Roeland van Meerveld, bestuurslid van Het Legioen. ‘Het supporterstoernooi is een heel mooi evenement voor supporters van jong tot oud. Uiteraard zijn supporters die niet meespelen zaterdag van harte welkom om te komen kijken.’

Het Groene Haas Supporterstoernooi wordt zaterdag voor de derde keer georganiseerd door Vereeniging De Feijenoorder, met medewerking van Sportclub Feyenoord dat de velden beschikbaar stelt.

Kijk voor meer informatie over Het Legioen op www.feyenoord.nl/hetlegioen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login