Nieuws

‘Het is nog geen zekerheid dat Clasie bij Feyenoord blijft’

on

Jordy Clasie hoopt deze zomer te kunnen vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder heeft het idee dat hij toe is aan een stap hogerop en heeft zijn club dat laten weten, stelt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg.

Clasie zal geen vertrek forceren, maar zijn wens is duidelijk. “Natuurlijk móet Clasie niet weg bij Feyenoord. Maar hij is wel klaar voor een vertrek”, vertelt de agent van de Oranje-international aan FOX Sports. Weezenberg vindt het onzin dat Feyenoord Clasie niet wil verkopen omdat er al vier andere spelers weg zijn. “Maar dat verandert niets aan Clasies ambities. We moeten nu niet ineens boeken gaan dichtgooien, omdat Feyenoord andere spelers heeft verkocht.”

“Zo vind ik ook dat Feyenoord de vraagprijs voor Jordy niet moet aanpassen, omdat er al vier jongens zijn vertrokken. Het lijkt mij dat er gewoon een marktconforme prijs voor Clasie gevraagd moet worden”, vervolgt de spelersmakelaar.

FC Porto heeft zich inmiddels officieel gemeld voor Clasie en de middenvelder ziet een overstap naar Portugal helemaal zitten. Zijn zaakwaarnemer verwacht echter dat er in de komende tijd ook enkele Engelse clubs concreet zullen worden. Feyenoord verlangt naar verluidt acht miljoen euro voor zijn aanvoerder.

Bron: Soccernews.nl

20140729-190912-68952404.jpg

You must be logged in to post a comment Login