Nieuws

Het gaat niet om FC Ruben Schaken, het gaat om Feyenoord

on

“Ik loop al lang genoeg mee om te weten dat als je minder presteert, je een keer op de bank terecht kan komen. Dus ik was niet enorm verrast”, zei Schaken na de 1-0 zege.

“Tegen NEC een week eerder werd ik na een uur gewisseld, dus ik had het al een beetje zien aankomen. Ik heb ook niet om uitleg van de trainer gevraagd.”

De vleugelspeler mocht als invaller meehelpen de minimale voorsprong over de streep te trekken. “Het was uiteindelijk zeker geen teleurstellende dag, want we hebben gewonnen.”

“Het gaat niet om FC Ruben Schaken, het gaat om Feyenoord. De uitvoering kan beter, maar goed, dat kan een keer gebeuren.”

“Ik was tijdens mijn invalbeurt dreigend en gevaarlijk, maar we moeten ook niet te snel roepen dat het goed is. Als Pellè die twee voorzetten van mij erin schiet, was mijn invalbeurt een stuk beter geweest. Maar goed, ik kan ze niet voorgeven en ook nog afmaken.”

“Natuurlijk had ik wel meer verwacht van ons, maar we zijn matig begonnen aan dit seizoen. Natuurlijk hadden we een lastig programma, dat mag alleen geen excuus zijn. Maar nu hebben we de stijgende lijn te pakken en hopelijk kunnen we later lachen om deze start.”

Bron: nusport.nl

20130923-074716.jpg

You must be logged in to post a comment Login