Nieuws

Heracles-directeur: ‘Feyenoordsupporters horen in het uitvak’

on

Heracles Almelo stelt alles in het werk om Feyenoordfans van de thuisvakken te weren zaterdagavond, als de landskampioen op bezoek komt in Almelo. Heracles heeft de tickets van 25 Feyenoordsupporters geblokkeerd.

„De afdeling veiligheid heeft in samenwerking met ticketing een aantal mensen weten te traceren uit de regio Rotterdam. Zij hebben fankaarten aangeschaft en daar wedstrijdkaarten mee gekocht, terwijl ze nog nooit bij ons zijn geweest”, vertelt directeur Nico-Jan Hoogma. „Iedereen die een kaartje heeft gekocht moet op zijn eigen plaats zitten. Daarmee voorkom je ook irritatie bij onze supporters. Feyenoordsupporters horen gewoon simpelweg in het uitvak.”

500 Feyenoordfans zijn welkom in Almelo. In het uitvak welteverstaan. „Er zullen ongetwijfeld fans elders in het stadion zitten, maar we willen de samenklontering voorkomen”, aldus Hoogma. „Feyenoord is een grote club met fans door het hele land. Dan kan het best zijn dat een supporter van Heracles iemand meeneemt die voor Feyenoord is, daar is niks mis mee. Maar het is niet de bedoeling dat Rotterdammers massaal en alleen voor deze wedstrijd een kaartje kopen voor de thuisvakken. Dat is nu wel het geval.”

Combi-regeling

De door Heracles getraceerde Feyenoorders hebben van de club een mail gekregen met de melding dat hun kaarten zijn geblokkeerd. ‘Informatie uit ons Ticketing systeem lijkt uit te wijzen dat u voornamelijk of uitsluitend geïnteresseerd bent in de wedstrijd tegen Feyenoord. Wij moeten op basis van deze en mogelijk andere informatie concluderen dat u geen supporter bent van Heracles Almelo en daarom bij dit duel niet mag plaatsnemen op de thuisvakken van het Polman Stadion’, valt te lezen in de mail. De 25 kaarten zijn door de Heracles geblokkeerd en de fans krijgen hun geld teruggestort.

Bron: Tubantia.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login