Nieuws

Heerenveen wil nog niets zeggen over aantrekken Singh

on

Mocht sc Heerenveen Magnus Wolff Eikrem definitief kwijtraken aan Cardiff City, betekent dat voor de Friese club dat er goede zaken gedaan zijn. De middenvelder maakt in de zomer de overstap naar de Friezen, die zo’n één miljoen euro op tafel legden voor de middenvelder.

Vincent Tan, de eigenaar van Cardiff City, is van plan om 2,5 miljoen euro neer te tellen om trainer Ole Gunnar Solskjaer te kunnen verblijden met zijn eerste aanwinst van de winterse transferperiode. Voor de Noor is het een weerzien met Eikrem, het tweetal werkte eerder namelijk samen bij Molde FK.

Harmeet Singh, middenvelder van Feyenoord, werd al gezien als opvolger. Daar wil technisch manager Hans Vonk echter nog niets over weten. “Dat is op de zaken vooruitlopen. Als er definitief een go komt vanuit Cardiff, dan gaan we daar eens rustig naar kijken”, vertelde Vonk, die benadrukte dat een opvolger niet te veel mag kosten en een echte versterking moet zijn.

Het vertrek van Eikrem komt voor Heerenveen in ieder geval op het juiste moment. De club kampte namelijk met een miljoenentekort op de begroting, maar kan door de lucratieve verkoop nu weer ademhalen.

Bron: Soccernews.nl

20140106-074441.jpg

You must be logged in to post a comment Login