Nieuws

Heerenveen kan waarschijnlijk beroep doen op clubtopscorer 

on

Ondanks dat Heerenveen donderdag thuis speelt, gaat de selectie van trainer Dwight Lodeweges toch op trainingskamp voor de play-offwedstrijd tegen Feyenoord. Heerenveen trekt ver weg van Friesland. In Garderen op de Veluwe wil Lodeweges dat zijn spelers zich in alle rust voorbereiden op de play-offs.

Dwight Lodeweges: ,,We gaan daar besprekingen houden, beelden bekijken van de tegenstander en praten over de wedstrijden die we gaan spelen.”   

Heerenveen begint aan de tweeluik met Feyenoord in de wetenschap dat nog nooit een club de play-offs voor Europees voetbal won, die het laagst eindigde van de vier deelnemers. Naast tegenstander Feyenoord nemen PEC en Vitesse het donderdag in Zwolle tegen elkaar op. Vorig seizoen verloor Heerenveen de eerste ronde van de play-offs voor Europees voetbal van AZ, net als het seizoen ervoor tegen FC Utrecht.   

Lodeweges kan tegen Feyenoord hoogstwaarschijnlijk weer beschikken over topscorer Mark Uth, die herstellende is van een knieblessure en voor wie veel concrete belangstelling is uit de Bundesliga. Uth scoorde dit seizoen vijftien keer. ,,Ik hoop te kunnen spelen tegen Feyenoord,” sprak de Duitser zijn verwachtingen al uit.

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login