Nieuws

Hattrick Groen leidt Feyenoord O21 naar klinkende zege

on

Feyenoord Onder 21 heeft de goede lijn in de competitie zaterdag doorgetrokken. Op Varkenoord werd met 6-0 gewonnen van de beloften van Willem II. Nesto Groen (3x), Mimeirhel Benita, Noah Naujoks en Ezequiel Bullaude scoorden.

Feyenoord Onder 21 wist vorige week al op verdienstelijke wijze van Almere City O21 te winnen en leek zaterdag vastberaden wederom goede zaken te doen. De ploeg van trainer Melvin Boel had al snel de overhand en dit betaalde zich al na drie minuten uit. Spits Nesto Groen reageerde attent op een voorzet van Mimeirhel Benita en kopte de 1-0 binnen. 

Feyenoord Onder 21 bleef goed combineren. Na een knappe balverovering van middenvelder Dermane Karim belandde de bal bij Benita. De rechtsback haalde feilloos uit en maakte in de 35ste minuut de tweede goal van de middag. De mooiste goal voor rust kwam op naam van Groen. In de 43ste minuut viel de voorzet van Benita net iets achter de spits, waardoor er nog maar één optie mogelijk was: een omhaal. Het leverde de 3-0 op. 

Na rust schoot Feyenoord Onder 21 wederom uit de startblokken. Groen maakte in de vijftigste minuut zijn hattrick compleet en middenvelder Noah Naujoks liet een kwartier later zijn eerste noteren: 5-0. Het slotakkoord kwam van Ezequiel Bullaude. De Argentijnse middenvelder zette de aanval zelf op en schoot na een prachtige combinatie rustig binnen.

Feyenoord O21 treedt volgende week wederom aan in de competitie. Zaterdag 15 oktober staat om 15:15 uur de uitwedstrijd tegen FC Emmen Onder 21 op het programma.

KLIK HIER VOOR HET FOTOVERSLAG VAN FEYENOORD O21 – WILLEM II O21

Feyenoord O21 – Willem II O21 6-0 (3-0)
Scoreverloop:
3’ 1-0 Groen
35’ 2-0 Benita
43’ 3-0 Groen
50’ 4-0 Groen
65’ 5-0 Naujoks
77’ 6-0 Bullaude

Opstelling Feyenoord Onder 21
Troost; Benita (46’ Baars), Valk, Van der Zeeuw, Hartman (46’ Kleijn); Karim (70’ Milambo), Bullaude, Naujoks; Slory (62’ Sauer), Groen (62’ t’ Zand), Taabouni.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply