Nieuws

Hardeveld verlaat Feyenoord en gaat naar Fc Utrecht

on

Jeff Hardeveld gaat met ingang van komend seizoen bij FC Utrecht aan de slag. De centrale verdediger tekent in de Domstad een tweejarig contract, met een optie voor nog één seizoen, en gaat spelen in Jong FC Utrecht, zo meldt FC Utrecht vrijdag. Hardeveld, negentien jaar, komt over van Feyenoord, waar hij twee keer bij het eerste elftal op de bank zat.
Tot een debuut in het betaalde voetbal kwam het nog niet voor Hardeveld, die ervoor koos om een nieuwe aanbieding van Feyenoord links te laten liggen. “Jeff is een voetballende verdediger. Opbouwend en verdedigend sterk. Hij beschikt daarnaast over een goede traptechniek. Zijn manier van voetballen past goed bij de spelintenties die wij bij FC Utrecht hebben”, verklaart Hoofd Opleidingen en Technisch Manager Henny Lee via de officiële kanalen van FC Utrecht.

Hardeveld, die interlands speelde voor zowel Nederland Onder-18 als Onder-19, is blij met zijn contract bij FC Utrecht. “FC Utrecht gaf mij direct een goed gevoel”, zegt de verdediger. “De cultuur die bij FC Utrecht heerst, is mij bekend. Die is vergelijkbaar met de cultuur bij Feyenoord. Warmte, het voelde direct goed. Dus, ik hoefde niet lang na te denken om bij FC Utrecht te tekenen.”

Bron: voetbalzone.nl

20140523-103704-38224439.jpg

You must be logged in to post a comment Login