Nieuws

Harde verdediger zorgt voor tevredenheid bij Advocaat: ‘Hoef er niemand meer bij’

on

Het Algemeen Dagblad meldt vandaag in de papieren editie dat Feyenoord in de persoon van Uros Spajic een ervaren verdediger in huis haalt die spitsen doorgaans zo hard mogelijk wil aanpakken.

Advocaat is zeer tevreden met de komst van Uros Spajic. Hij heeft nu de extra verdediger die hij er graag bij wilde hebben. ,,Nee, ik hoef er niemand meer bij’’, zegt Dick Advocaat tegen het dagblad. Het geld is volgens de oefenmeester ook op, dus is het niet eens meer mogelijk om iemand erbij te halen. De kleine generaal vindt de selectie van Feyenoord nu ook wel breed genoeg. Tyrell Malacia en Luis Sinisterra zijn op de weg terug.

Spajic heeft het image om hard de zijn. In dienst bij Toulouse deelde hij al eens een kopstoot uit, waardoor hij wekenlang geschorst werd. In dienst van Anderlecht deelde hij een elleboogstoot staat, waardoor hij ook weer wekenlang op de tribune moest plaatsnemen.

Het AD meent overigens dat Feyenoord wel plezier aan de Serviër gaat beleven. Op de site van Transfermarkt.com valt te lezen dat de transferwaarde zo’n 6,5 miljoen euro zou bedragen. Tot op heden heeft Spajic elf interlands op zijn cv staan en zou hij uitstekend kunnen koppen.

Bij Anderlecht herinneren ze Spajic als een harde verdediger. ,,Ik ben ook hard in de duels’’, liet hij eerder optekenen in de Belgische krant “Het Nieuwsblad”. Bij het Franse Toulouse kreeg Spajic hij tijdens zijn dienstverband negen keer een gele kaart en tweemaal de rode kaart voorgehouden.

De Serviër keert na dit seizoen weer terug bij FK Krasnodar. Feyenoord huurt de verdediger voor één seizoen, zodat FK Krasnodar tien maanden verlost is van de speler die ze toch niet konden opstellen. Volgens aangescherpte regels in Rusland mogen clubs nog maar acht buitenlanders in hun team hebben. Spajic zou door deze regel het kind van de rekening worden, maar Feyenoord biedt de 1,88m lange verdediger nu toch uitzicht op speeltijd.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login