Nieuws

Haps: ‘Ik vind dat de trainer het gewoon goed voor elkaar heeft’

on

De spelers van Feyenoord zouden het onterecht vinden als Jaap Stam wordt ontslagen naar aanleiding van de slechte resultaten dit seizoen. Zij hebben nog steeds volledig vertrouwen in de kwaliteiten van hun trainer aldus NUSPORT op hun website.

Verdediger Ridgeciano Haps: “Het zou volkomen onterecht zijn als de trainer wordt weggestuurd. Hij bereidt ons altijd goed voor. We gaven het vandaag zelf binnen zeven minuten weg. Ik vind dat de trainer het gewoon goed voor elkaar heeft. We moeten als spelers veel meer met elkaar bezig zijn. De trainer geeft de opdrachten, maar wij moeten het doen in het veld. Dat laten we de laatste tijd na.”

Luciano Narsingh vult aan: “Er is sowieso vertrouwen van onze kant. We geloven nog wel degelijk in hem. Wij moeten het doen en niet de trainer. Hij staat aan de zijlijn. We moeten het onszelf kwalijk nemen dat het nu zo slecht gaat. “Ik kan me de woede van de supporters goed voorstellen. Wij staan voor passie en strijd en als je dan bij rust met 4-0 achter staat tegen Ajax, dan kan ik begrijpen dat er wat los komt bij de fans”

Haps ten slotte op de site van Nu.nl: “Ook voor ons als spelers is dit heel pijnlijk. We zetten onszelf voor schut. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat we hier bovenop gaan komen, maar dan moet wel iedereen dezelfde richting opgaan. We moeten hier alleen maar positiviteit uithalen en geen negativiteit meer opzoeken”

Bron; NUSport.nl

You must be logged in to post a comment Login