Nieuws

‘Haps en St. Juste bovenaan lijstje Feyenoord’

on

Feyenoord houdt het in de zoektocht naar versterkingen dicht bij huis. Ridgeciano Haps (AZ) en Jerry St. Juste (sc Heerenveen) staan bovenaan het Rotterdamse lijstje..

Dat meldt De Telegraaf. Feyenoord wil zich na het vertrek van Terence Kongolo naar AS Monaco versterken met een nieuwe linksback en daarvoor komt Haps (24) in aanmerking. St. Juste (20) moet trainer Giovanni van Bronckhorst meer opties geven in het centrum van de verdediging. Hij speelde bij Heerenveen ook regelmatig als controlerende middenvelder.

.

Feyenoord is de onderhandelingen met AZ en Heerenveen over respectievelijk Haps en St. Juste inmiddels gestart. Volgens De Telegraaf moet in de komende dagen duidelijk worden of de kampioen van Nederland er in slaagt het duo binnen te halen. AZ en Heerenveen hebben miljoenenbedragen in hun hoofd en zitten vooralsnog te hoog in de boom.

.

Haps en St. Juste zijn concreet in beeld gekomen bij Feyenoord, nadat andere spelers niet haalbaar bleken. Een voorbeeld is Derrick Luckassen, die voor PSV koos. Met Sofyan Amrabat, Jean-Paul Boëtius en Kevin Diks versterkten de Rotterdammers zich al met drie Nederlanders.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Foto: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login