Nieuws

Haps: Breuk zit er nog steeds, maar ik kom er aan

on

Ridgeciano Haps stond voor het eerst sinds acht maanden weer op het veld. De linksback van Feyenoord deed een helft mee in de oefenwedstrijd tegen Karslruher SC. De Rotterdammers wonnen met 4-2. ,,Eindelijk”, zei de 25-jarige Haps na afloop. 

De verdediger kampte met een stressfractuur in zijn scheenbeen. ,,De breuk zit er nog steeds, maar ik kan er mee spelen. Ik train al een tijdje mee. Mentaal was het heel zwaar om zo lang aan de kant te moeten staan. Dit was mijn eerste optreden in een wedstrijd sinds acht maanden. Hoe ik aan de blessure ben gekomen, weten we niet. Ik had het al vorig seizoen, heb er ook de bekerfinale mee gespeeld. Maar de pijn werd erger. Toen we dit seizoen begonnen, kon ik de pijn niet meer aan. Toen bleek inderdaad dat er een breukje in het linkerscheenbeen zat. Ik moest vooral rust houden. Tegen Karslruher SC was het vooral zaak om lekker te voetballen, heel te blijven en hopelijk blijft een reactie op de inspanning uit. Ik ben positief gestemd nu. Hoe snel ik er weer bij ben, is afwachten. Maar er is weer een stap gezet.”

Feyenoord won met 4-2 van Karslruher SC. Robin van Persie (2), Luis Sinisterra en Mo El Hankouri (strafschop) maakten de Rotterdamse goals voor de B-keus van Feyenoord.

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login